Pazar, Ekim 19

De Chico te Vengo A Ver,Corriendo a river plate

River Plate: Juan Marcelo Ojeda; Paulo Ferrari, Gustavo Cabral, Eduardo Tuzzio y Cristian Villagra; Augusto Fernández, Oscar Ahumada y Matías Abelairas; Diego Buonanotte; Radamel Falcaco y Santiago Salcedo. DT: Diego Simeone.

BOCA JUNIORS: Javier García; Hugo Ibarra, Julio César Cáceres, Juan Forlín o Gabriel Paletta y Claudio Morel Rodríguez; Fabián Vargas, Sebastián Battaglia y Jesús Datolo; Juan Román Riquelme y Nicolás Gaitán; Lucas Viatri. DT: Carlos Ischia.

Arbitro: Héctor Baldassi.
Hora de inicio: 16.20 TSİ 21:20
TV: NTVSpor

Geçenlerde bişeyler karalamıştık.Biraz devam edelim.Bu akşam 21:20'de NTVSpor ekranlarında canlı olarak gösterilecek olan Superclasico'dan bahsediyoruz.Dünyanın en büyük 2.derbisi,1.bildiğimiz üzere Fenerbahçe-Galatasaray.Kadrolar belli oldu.Riquelme ve Viatri olmak üzere tüm takımdan iyi mücadele bekliyoruz.Son 10 yıla baktığımızda 27 karşılaşma görüyoruz.Boca'nın 1 maçlık üstünlüğü bulunuyor.Boca 10,River 9 kez sahadan gülerek ayrıldı.8 kez eşitlik bozulmadı.River 2-3 Boca geliyor aklıma ama olmazsa da şaşırmam,ilginç bir maç olacak Boca alabilir maçı,haydi Boca.

De chico te vengo a ver , corriendo a river plate
Boca vos sos mi vida mi pasión
Por eso a todos lados voy con vos.
Boca es un sentimiento, que se lleva bien adentro
Boca sos la droga de mi corazon,
Aunque ganes aunque pierdas
No me importa una mierda yo te llevo dentro de mi corazon

3 yorum:

Blogspor dedi ki...

Akşam bloglarda Dale Boca! başlığını görmek dileğiyle...Dale Boca!

Adsız dedi ki...

River:0 Boca:1

B. dedi ki...

tüh ilk ben yazacaktım :p
DALE BOCA!!