Pazar, Nisan 12

Tuncay Atarsa...

Geçen hafta itibariyle küme düşme korkusunu daha bir derinden yaşayan M'boro,Tuncay'ın takımı adına ilk golü kaydettiği maçta Hull City'i 3-1 mağlup etti.Tuncay'ın Premier Lig'te bu sezon attığı 6. gol oldu bu.Tuncay'ın ne zaman gol haberini duysam genelde o hafta için M'boro adına bir ışık olduğunu görüyorum.Gerek Liverpool'a attığı gerekse bu haftaki golü.Ligin bitimine 6 hafta kala West Bromwich'in(25p) düşmesi kesinleşti diyebiliriz.Ancak M'boro ve Newcastle 30'ar puanla potanın içindeler.Potanın 2 puan üstünde yer alan Sunderland başta olmak üzere,34 puanları bulunan Blackburn,Hull ve Portsmouth'ta Championship'e düşme korkusu yaşayanlarda.İlerleyen haftalarda buralar çok kızışır.Aynı ligimizde olduğu gibi bu sezon Premier lig'in dibinde de az takım takım bulunmuyor.M'boro düşerse Tuncay takımını değiştirecek büyük bir ihtimalle.İstemiyorum desem yalan olur Fenerbahçe'ye.
Middlesbrough (3): Jones; McMahon, Wheater, Huth, Taylor, Bates, Aliadiere (Emnes 90), Downing (Cap.), Tuncay, Alves (Johnson 77), King. Unused subs Turnbull (gk); Hoyte, Riggott, Shawky, Walker.

Hull City (1): Duke; Rickets, Zayatte, Turner, Dawson, Mendy (Marney 46), Ashbee (Capt), Barmby (Folan 62), Geovanni, Manucho, Fagan (Boateng 71). Unused subs: Myhill (gk); Halmosi, Featherstone, Marney, Kilbane.

Referee: Phil Dowd, Stoke-on-Trent

Goal: Tuncay 3'(M) , Manucho 9'(H) , Bates 29'(M) , King 90'(M)

Attendance: 32,255

Website Boro Man of the Match: Stewart Downing.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bundan sonraki maçları çok zorlu bence kesin küme düştüler...